Home / Noutăți / Componenta I / Aquatim încheie seria lucrărilor desfășurate prin POS Mediu în Jimbolia

Aquatim încheie seria lucrărilor desfășurate prin POS Mediu în Jimbolia

În data de 14 septembrie, Aquatim a demarat lucrările pentru ultima parte a investiției „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia”.

Valoarea contractului este de aproximativ 14.800.000 lei și a fost atribuit în urma unei licitaţii publice firmei LUDWIG PFEIFFER SRL, iar lucrările se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ 16 luni.

Locuitorii din această localitate vor beneficia de extinderea și reabilitarea a peste 1000 m de rețele de apă, extinderea cu peste 4000 m a rețelelor de canalizare, 6 stații noi de pompare a apelor uzate și o conductă de refulare de peste 1300 m.

Această lucrare încheie amplul proiect care s-a desfășurat în Jimbolia prin Programul Operațional Sectorial – Mediu.Contractul „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia – CL4 rest de executat” face parte din „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” care este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

 

About Chirila Crina

Check Also

Comunicat de presă – Panourile fotovoltaice primesc undă verde la Aquatim

Compania Aquatim are în derulare mai multe proiecte cu finanțare europeană care urmăresc reducerea impactului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.