Home / Noutăți / Componenta II / Comunicat de presă – Un alt proiect dus la bun sfârșit de Aquatim

Comunicat de presă – Un alt proiect dus la bun sfârșit de Aquatim

Aquatim a încheiat o etapă importantă din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, și anume, finalizarea contractului ”Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Timiș, în perioada 2014-2020”. Valoarea contractului, fără TVA, a fost de 9.498.615,67 lei, din care 99 % fonduri nerambursabile (85% contribuție UE  –  Fondul de Coeziune și 14% contribuție națională –  Bugetul de Stat), iar 1% cofinanțare locală.

Obiectul acestui contract l-a constituit acordarea de către Consultant, respectiv Asocierea S.C. Tractebel Engineering S.A. – S.C. Luca Way S.R.L. – ACCIONA Ingeniería S.A. – S.C. RomCapital Invest S.A., asistenței tehnice necesare Beneficiarului pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru „Proiectul Regional de Infrastructură de Apă și Apă Uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” are o valoare totală de 239,5 milioane de euro, din care 180,4 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, 40,4 milioane euro de la bugetul de stat, 4,3 milioane de la bugetul local și 14,4 milioane euro co-finanțare Aquatim.  Obiectivul este dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

Proiect cofinanțat  din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

About Chirila Crina

Check Also

Comunicat de presă – Panourile fotovoltaice primesc undă verde la Aquatim

Compania Aquatim are în derulare mai multe proiecte cu finanțare europeană care urmăresc reducerea impactului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.