Studiul inițial de opinie publică – parte a proiectului regional major desfășurat de Aquatim

„Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, în valoare totală de 180 milioane de euro implementat de Aquatim, are ca obiectiv principal dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

Pe lângă activitățile specifice acestui tip de proiect, respectiv construirea de stații de epurare și tratare și reabilitarea și extinderea conductelor de apă și canalizare, sunt prevăzute două studii de opinie, la începutul și sfârșitul proiectului. Studiul inițial, derulat în perioada noiembrie – decembrie a acestui an, a investigat, printre altele, în ce măsură este cunoscut sprijinul Uniunii Europene în dezvoltarea infrastructurii de apă în județul Timiș, percepția clienților față de compania de apă si eficiența în comunicarea cu clienții.

În acest scop a fost realizat un chestionar, distribuit locuitorilor din Timișoara, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaș, Gătaia, Recaș, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român – consumatori casnici și industriali, reprezentanți ai presei locale și angajați ai Aquatim. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, culegerea datelor s-a realizat în mare parte din mediul online.

Rezultatele studiului vor fi valorificate de către Aquatim pentru a îmbunătăți anumite aspecte din activitatea sa, astfel semnalate. Eficiența măsurilor luate se va vedea la finalul proiectului, atunci când se va realiza studiul final de opinie, prin care clienții își vor putea exprima din nou părerea referitoare la serviciile companiei de apă. Raportul studiului inițial de opinie poate fi vizualizat aici: Raport studiu de opinie publica initial_dec2020

About Chirila Crina

Check Also

Comunicat de presă – Finalizarea primelor stații de tratare a apei în Timiș realizate din fonduri europene atrase de Aquatim

Lucrările de investiții realizate în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.