Home / Noutăți / Componenta I / Proiectul de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia – aproape de finalizare

Proiectul de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia – aproape de finalizare

Începând cu luna martie a.c., vor demara lucrările cuprinse în ultima parte a proiectului de investiții al Aquatim – „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia”.

La finalizarea acestor lucrări, locuitorii orașului vor beneficia de peste 1000 m de rețele noi de apă, de peste 4000 m de rețele noi de canalizare, de 6 stații noi de pompare a apelor uzate și de o conductă de refulare de peste 1300 m.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 14.800.000 lei. Acestea se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ 16 luni și vor fi executate de firma LUDWIG PFEIFFER SRL, aleasă în urma unei licitații publice.

Aceste lucrări încheie amplul proiect care s-a desfășurat în Jimbolia prin Programul Operațional Sectorial – Mediu.Ele fac parte din contractul „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia – CL4 rest de executat”, care este inclus în proiectul de investiții „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

About Chirila Crina

Check Also

Comunicat de presă – Panourile fotovoltaice primesc undă verde la Aquatim

Compania Aquatim are în derulare mai multe proiecte cu finanțare europeană care urmăresc reducerea impactului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.